Plateste serviciile stomatologice in rate prin Card Avantaj de la Credit Europe Bank

Plata stomatologie in rate - Card BT - Banca Transilvania

Stomatologie Pitesti - Plata in rate - Bonus Card - Garanti Bank

Urmariti-ne pe Facebook

Plusdent on Facebook

Lasa-ne numarul tau 
si noi te sunam pentru programarea unei consultatii


 

 

Ești aici: AcasaServiciiImplanturiImplanturi

Implant dentar

Dental implantsImplantul dentar reprezinta una din marile descoperiri ale medicinei dentare aducand solutii revolutionare si speranta pacientilor edentati (cu dinti lipsa) in anumite cazuri schimband practic vietile oamenilor.
Implantul dentar este o piesa din titan tratata special pentru a se integra in osul uman cel mai adesea sub forma unui surub care serveste ca inlocuitor pentru radacina unui dinte natural lipsa. Implantul este inserat in osul maxilar sau mandibular printr-o metoda chirurgicala simpla si nedureroasa intr-un timp foarte scurt. Aceasta operatie are loc sub anestezie locala. Urmeaza o perioada de 3-6 luni necesara integrarii implantului in osul alveolar (osteointegrare). Dupa acest interval de timp in acest implant dentar se va atasa bontul protetic aferent care o parte din el intra subgingival iar pe restul bontului va fi cimentata coroana protetica. Implanturile dentare pot: sa inlocuiasca unul sau mai multi dinti; sa fie suport pentru o lucrare protetica cu scopul de a elimina o proteza totala; sa fie suportul pentru proteze dentare totale. Pentru aplicarea implanturilor dentare echipa Plusdent foloseste o tehnologie speciala: fiziodispenserul cu fibra optica. Beneficiile implantului dentar: va imbunatatesc calitatea vietii fiind construit astfel incat sa ofere o senzatie de naturalete; va permite sa aveti un zambet frumos si confortabil, arata si se simte ca dintii dumneavoastra naturali; va asigura un mestecat adecvat pentru o dieta sanatoasa si imbunatatita; nu necesita sacrificarea dintilor adiacenti asa cum o impun puntile dentare, deoarece vecini nu sunt implicati in suportul implantului; diminueaza pierderea de os si retragerea gingiei asociate cu pierderea dintilor. Implanturile dentare sunt la fel ca dintii dumneavoastra naturali necesita o igiena foarte atenta si vizite regulate la medical dentist.
Pentru finalizarea tratamentului sunt necesare doua etape. Prima etapa este inserarea implantului. Urmeaza o perioada de pauza de 3-6 luni necesara integrari implantului. Dupa aceasta perioada urmeaza  a doua etapa pentru finalizarea tratamentului.

Free business joomla templates