PRET OFERTA - 500 Lei   |   PRET INITIAL - 720 Lei Consultatie medic, radiografii panoramice, fotografii tratament, coroana ceramica CAD-CAM.

Tarife conform listei de preturi (inainte de reducerea conform ofertei)
Radiografie panoramica inceput tratament ......................................... 70
Radiografii retroalveolare-max. doua ......................................... 50
Coroana metalo-ceramica ......................................... 600
Total ......................................... 720

 

Termeni si conditii:


Pentru programari si detalii poti suna la 0754729726 sau la Email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Consultatia se va face doar cu o cerere de programare in prealabil de luni pana vineri intre orele 13:00-20:00 sau la numerele de telefon: 0348419491..

Oferta este valabila  in cadrul clinicii Plusdent si pentru  setul de radiografii realizate la Centrul de Radiografii Dentare Rx-Dent ( www.rx-dent.ro ).

Cum poti plati?
Stim ca partea financiara este importanta pentru tine astfel incat ne-am ocupat si de asta, gasind 2 posibilitati optime de plata:
-numerar,card de credit

ETAPELE PENTRU REALIZAREA UNEI COROANE CERAMICA PE SUPORT METAL
Etapa I:
• Radiografii de inceput de tratament
• Este slefuirea dintelui sau a dintilor (daca este necesara o punte dentara).
La finalul slefuirii, se ia  amprenta pentru realizarea lucrarii cu un silicon de aditie;    

Etapa II• Este proba la capa dentara din metal(suport sau schelet). Aceasta se realizeaza in laborator, prin tehnologia CAD-CAM, doar cu tehnologie computerizata
Etapa III• Consta in proba intermediara. Peste capa din zirconiu realizata in laborator se adauga ceramica, obtinand un dinte din portelan cu forma si culoarea dintilor naturali.  
Etapa IV  Consta in cimentarea definitiva a lucrarii cu rasina compozita

CAT  DUREAZA  REALIZAREA  UNUI  DINTE  DIN  PORTELAN?
Depinde de complexitatea lucrarii, in principal, in general sunt necesare macar 7-10 zile pana la finalizarea lucrarii.
CE  POARTA  PACIENTUL  IN  PERIOADA  REALIZARII  LUCRARII?
Foarte  multi pacienti sunt speriati  de ideea slefuirii dintilor pentru lucrare, intelegand ca vor ramane cu dintii slefuiti, mici, cu un aspect total inestetic. Indiferent ca avem lucrarea in zona frontala sau laterala, in aceeasi sedinta cand se face slefuirea dintilor, pacientul va pleca cu lucrarea provizorie realizata in cabinetul stomatologic.


Cum poti plati?
• Prima parte a lucrarii (Etapa I) Jumatate din valoarea lucrarii
• In (Etapa IV) Restul din valoarea lucrarii.
Ce este o coroana dentara?
Este o restaurare dentara care acopera complet un dinte sau un implant dentar. Poate fi realizata din diverse materiale, pe suporturi diferite (integral ceramica, pe suport de Aur, Zirconiu, Crom-Nickel, etc.

AVANTAJELE unei coroane metalo-ceramice.
 
O coroană metalo-ceramică are un bun raport calitate-preț, fiind mai accesibilă pentru majoritatea românilor, având costuri sensibil mai reduse față de cea din zirconium sau cea din ceramică.
Aspect aproape de natural.
O coroană metalo-ceramică se reamrcă și ea printr-un aspect natural. Are la bază un suport de metal, peste care se adaugă un strat de ceramică, pentru un aspect cât mai aproape de natural
Durabilă
O coroană metalo-ceramică se bucură de o durată mare de viață și un grad ridicat de rezistență la uzură. De multe ori sunt comparate cu cele metalice de odinioară din acest punct de vedere, așa că încă un avantaj pentru aceste lucrări.
Bine tolerată de organism
Combinația dintre metal și ceramică este una bine tolerată de organism, și sunt extreme de rare cazurile în care o coroană metalo-ceramică nu este acceptată de organism.