PRET OFERTA - 320 Lei   |   PRET INITIAL - 580 Lei Consultatie medic specialist parodontolog, masurare adancime punga parodontala, chiuretaj subgingival in camp inchis, detartraj supra si subgingival, radiografie panoramica.

Tarife conform listei de preturi (inainte de reducerea conform ofertei)
Consultatie medic specialist parodontolog ......................................... 100
Detartraj supra si subgingival ......................................... 200
Masurare adancime punga parodontala ......................................... 100
Chiuiretaj subgingival in camp inchis (3 dinti) ......................................... 120
Radiografie panoramica ......................................... 60
Total ......................................... 580

 

Termeni si conditii:


Consultatia se va face doar cu o cerere programare in prealabil de luni pana vineri intre orele 10:00-18:00 sau la numerele de telefon: 0746657553; 0754729726; 0348419491.

Oferta este valabila  in cadrul clinicii Plusdent si pentru  setul de radiografii realizate la Centrul de Radiografii Dentare Rx-Dent ( www.rx-dent.ro ).

Cum poti plati?
Stim ca partea financiara este importanta pentru tine astfel incat ne-am ocupat si de asta, gasind 2 posibilitati optime de plata:
-numerar,card de credit

Etapele tratamentului parodontal:

Etapa I-prima sedinta:

- Consultatie medic specialist parodontolog.
- Stabilire plan de tratament.
- Detartraj supra si subgingival.
- Tratament antimicrobian.

Etapa II-a doua sedinta

- Chiuretaj subgingival in camp inchis ambele arcade.

Etapa III-a treia sedinta.
- Dispensarizare.(control periodic 1-3 luni).


Clinica Dentara Plus Dent  iti aduce un pachet de ingrijire dentara complex si special creat pentru a aduce sanatate.


. Boala parodontala afecteaza parodontiul de invelis( gingia) si parodontiul de sustinere( ligament parodontal,cement si os alveolar).Rolul determinant in aparitia bolii parodontale il are placa bacteriana .
Placa bacteriana poate fi vizibila pe suprafetele dentare dupa 1-2 ore fara masuri de igiena orala si realizeaza o acumulare maxima dupa circa 30 de zile. Aceasta placa bacteriana este colonizata de bacterii specifice cavitatii orale si odata mineralizata formeaza tartrul dentar.

Tartrul este un complex organo-mineral aderent de suprafata dentara sau alte structuri solide orale,lucrari protetice,aparate ortodontice,si e rezultatul mineralizarii placii bacteriene. Tartrul este un factor favorizant al bolii parodontale pentru ca exercita un rol mecanic de mentinere a placii bacteriene in contact strans ,chiar iritant,prin cresterea sa in volum ,cu tesuturile parodontiului  marginal si impiedica in anumite zone curatarea artificiala si de autocuratire a placii bacteriene.

Alti factori favorizanti ai bolii parodontale sunt cariile,edentatia,inghesuirile dentare,obiceiuri vicioase reprezentate de respiratia orala,deglutitia infantila,onicofagia,periajul traumatic.
Un factor local favorizant al bolii parodontale este fumatul. Prognosticul gingivitelor,parodontitelor si al evolutiei implantelor dentare  e mai rezervat la fumatori ;pe cale generala fumatul produce vasocostrictie periferica si ischemie in teritoriul gingivo-parodontal.

Boala parodontala se imparte in 2 categorii : gingivita si parodontita marginala.

Gingivita se caracterizeaza prin afectarea gingiei fara a implica osul alveolar.Pacientul observa aparitia sangerarilor gingivale la periaj,usturimi gingivale,usoara jena la periaj.se observa modificari de culoare ale gingiei,modificari de volum si de aspect ale gingiei.

Parodontita marginala se caracterizeaza prin afectarea gingiei,cat si a osului alveolar inconjurator.Pacientul observa retractii gingivale,mobilitate dentara,migrari dentare.Apar pungile parodontale reprezentate de un spatiu patologic format intre gingie si dinte in care uneori se formeaza secretie purulenta.

Pacientul trebuie sa se prezinte la medical stomatolog cand observa:

-sangerari provocate de periaj sau sangerari spontane
-retractii gingivale
-mariri de volum ale gingiei
-mobilitatea dintilor ce duce la tulburari in masticarea alimentelor,tulburari de fonatie si tulburari de fizionomie prin migrarea dintilor parodontotici.
-senzatie de miros urat al gurii datorita secretiei purulente din pungile parodontale.
Tratamentul bolii parodontale  consta in:
- igienizarea profesionala efectuata de medic prin detartraj supra si subgingival si periaj professional,precum si prin instruirea pacientului privind folosirea mijloacelor primare si secundare de igiena orala.
-tratament antimicrobian
-tratament chirurgical parodontal atunci cand exista indicatii specifice..