Mobil: +40.746.657.553  / +40.348.419.491  |  office@plusdent.ro  |  Luni-Vineri -12:00-20:00

Implant dentar

Ce este implantul dentar ?

Implantul dentar reprezinta una din marile descoperiri ale medicinei dentare aducand solutii revolutionare si speranta pacientilor edentati (cu dinti lipsa) in anumite cazuri schimband practic vietile oamenilor.
Implantul dentar este o piesa din titan tratata special pentru a se integra in osul uman cel mai adesea sub forma unui surub care serveste ca inlocuitor pentru radacina unui dinte natural lipsa.

Implant dentar Straumann

CE DIFERENȚIAZĂ SISTEMUL DE IMPLANT DENTAR STRAUMANN?

Straumann cercetează, dezvoltă și produce implanturi dentare fiabile și de înaltă calitate din 1974 și până în prezent a vândut peste 14 milioane de implanturi în întreaga lume. Împreună cu ingineria de precizie elvețiană și excelența clinică, sistemul de implant dentar Straumann a câștigat încredere la nivel mondial și este unul dintre cele mai bine documentate sisteme cu peste 35 de ani de dovezi științifice și clinice extinse și susținut de peste 700 de publicații științifice. 

Calitatea lor deosebita este motivul pentru care producatorul ofera  garantie pe viata.

Implant dentar Dentium

Dentium, o marca care ofera incredere
Implanturile dentare Implantium si SuperLine sunt produse in Coreea De Sud de catre compania Dentium Co LTD si si-au dovedit, de-a lungul timpului, eficacitatea, stabilitatea si performanta. Dentium detinand 25% din cota de piata in Coreea de Sud. Oferă o gamă de 17 implanturi la nivel de os și de țesut cu forme de apex conice, drepte și conice. Este distribuit în peste 66 de țări.