Mobil: +40.746.657.553  / +40.348.419.491  |  office@plusdent.ro  |  Luni-Vineri -12:00-20:00

Implant dentar Straumann

CE DIFERENȚIAZĂ SISTEMUL DE IMPLANT DENTAR STRAUMANN?

Straumann cercetează, dezvoltă și produce implanturi dentare fiabile și de înaltă calitate din 1974 și până în prezent a vândut peste 14 milioane de implanturi în întreaga lume. Împreună cu ingineria de precizie elvețiană și excelența clinică, sistemul de implant dentar Straumann a câștigat încredere la nivel mondial și este unul dintre cele mai bine documentate sisteme cu peste 35 de ani de dovezi științifice și clinice extinse și susținut de peste 700 de publicații științifice. 

Calitatea lor deosebita este motivul pentru care producatorul ofera  garantie pe viata.

Avantajele Implanturilor Premium Straumann

• Eliminarea procedurii de aditie osoasa: implanturile Strauman de diametru mic (3,3 mm) se adapteaza pe crestele inguste pentru restaurarea premolarilor si molarilor, unde, cu alte tipuri de implant, este nevoie de procedura de aditie osoasa;
• Plasarea implantului în locurile cu cerințe estetice speciale poate reprezenta o provocare clinică. Implanturile Straumann® permit restaurarea cu succes a funcției și esteticii, satisfăcând atât așteptările stomatologului, cât și pe cele ale pacientului.
• Osteointegrare si vindecare rapida, dovedita prin studii pe pacienti;
• Implanturile dentare conice Straumann sunt realizate din titan, care se integrează în os fără a provoca iritații gingiilor sau dinților vecini
• toate impanturile Straumann, sunt fabricate în Elveția, într-o fabrică ultramodernă ce dispune de cele mai inovatoare tehnologii și de un sistem excepțional de management al calității.
• toate produsele Straumann sunt însoțite de un pașaport ce conține datele de identificare al fiecărui produs utilizat. Astfel, pacientul este asigurat că produsele folosite sunt 100% originale.
• investițiile constante ale companiei în cercetare și dezvolare științifică au permis dezvoltarea unor inovații în domeniu, precum suprafața SLActive și materialul ROXOLID ce aduc beneficii substanțiale implanturilor dentare Straumann.
• Garantie internationala pe viata oferita de producator

Implantul dentar Straumann Roxolid este cel mai nou implant dentar dezvoltat, compania elvețiană STRAUMANN.
Roxolid® este un aliaj metalic compus din 15% zirconiu și 85% titan și a fost proiectat specific pentru utilizarea în implantologia dentară. Aliajele din titan - zirconiu sunt mai rezistente decât titanul pur și au proprietăți excelente de osteointegrare și biocompatibilitate. Această calitate este unică pe piață, cu diferite studii clinice care documentează utilizarea cu succes a implanturilor Roxolid® în numeroase indicații.

Straumann® BLX, combinația câștigătoare de design inovator și tehnologie de suprafață, din material de înaltă performanță, proiectată pentru rezultate previzibile, în care puteți avea încredere.
Încredere autentică
Precizie elvețiană și calitate cu materialul Roxolid® și suprafața SLActive®(Suprafața SLActive este tratamentul special aplicat suprafeței implanturilor dentare Straumann ) - tehnologii bazate pe dovezile științifice pe termen lung.
Un implant Straumann Roxolid SLActive poate fi încărcat protetic la 3-4 săptămâni de la inserare, care este cea mai redusă perioadă de vindecare a unui implant la ora actuală.


Cât costă?
Costurile per implant variază în funcție de tipul de implant. La Plusdent folosim implanturi dentare de top la nivel mondial, având certificat de calitate și garanție. Pacientul primește un pașaport al implantului, cu toate informațiile necesare despre acesta și care este recunoscut în toate țările. Lucrăm cu implanturile Neo Poros Neodent by Straumann®, Straumann® BLX SLA, Straumann® BLX SLACTIVE.

Plata în rate
La Plusdent, poți plăti în 12 rate lunare fără dobândă prin intermediul partenerilor nostri: Banca Transilvania .Va asteptam in clinica noastra sa gasim impreuna cea mai buna solutie de finantare.

Rezerva acum

Cel mai bun pret

 La pachetul de Implant Dentar Straumann!

Cel mai bun pret la pachetul de implant dentar Straumann