Mobil: +40.746.657.553  / +40.348.419.491  |  office@plusdent.ro  |  Luni-Vineri -12:00-20:00

Implant dentar Dentium

Dentium, o marca care ofera incredere
Implanturile dentare Implantium si SuperLine sunt produse in Coreea De Sud de catre compania Dentium Co LTD si si-au dovedit, de-a lungul timpului, eficacitatea, stabilitatea si performanta. Dentium detinand 25% din cota de piata in Coreea de Sud. Oferă o gamă de 17 implanturi la nivel de os și de țesut cu forme de apex conice, drepte și conice. Este distribuit în peste 66 de țări. 

 

Compania Dentium se afla in top producatori pe piata mondiala in acest domeniu. Implanturile dentare Implantium sunt produse si sub licenta Statelor Unite ale Americii si sunt vandute de catre Dentium US.
Compania Dentium este orientata catre cercetare si dezvoltare, dar si catre pregatire si educatie profesionista, asigurata prin intermediul Institutului Dentium.

Implantul dentar de la Dentium are un design conic care favorizează un răspuns excelent din partea osului, compatibilitate anatomică cu osul vecin, suprafață mare de contact, aspect care determina o stabilitatea primară excelentă în sinus augmentat.Avantajele implanturilor dentare Dentium
• Implanturile dentare conice Dentium sunt realizate din titan, care se integrează în os fără a provoca iritații gingiilor sau dinților vecini.
• Implantare ușoară în alveole imediat după extracție
• Încărcare timpurie în molarii posteriori cu stabilitate inițială excelentă
• Muchie de tăiere extinsă
• Distanța mai mare dintre spire poate favoriza osteointegrarea timpurie
• Au același tip de conexiune cu bonturile – astfel, pacienții nu mai trebuie să-și facă griji pentru că alegerea bonturilor nu mai depinde de dimensiunea implantului
• Spira dubla si cresterea inaltimii spirei de-a lungul implantului imbunatatesc stabiliatea primara si reduc timpul de inserare al implantului.
• Conexiunea con-hex asigura o inchidere etansa la nivelul interfetei bont/implant.
• Raport atractiv preț/calitate – fiind unul dintre liderii recunoscuți în domeniul implantologiei moderne, implanturile dentare Dentium oferă calitate și simplitate la prețuri atractive pentru pacienți
• toate produsele Dentium sunt însoțite de un pașaport ce conține datele de identificare al fiecărui produs utilizat. Astfel, pacientul este asigurat că produsele folosite sunt 100% originale.

Tipuri de implanturi dentare Dentium
Oferta companiei cuprinde următoarele tipuri de implanturi:
SuperLine – are un design conic iar construcția sa reduce riscul de supraîncălzire și permite inserarea imediată
Implantium – bontul protetic se potrivește oricărui diametru de implant, asigurând o fixare optimă și stabilitate
Simple Line II

Cât costă?
Costurile per implant variază în funcție de tipul de implant. La Plusdent folosim implanturi dentare de top la nivel mondial, având certificat de calitate și garanție. Pacientul primește un pașaport al implantului, cu toate informațiile necesare despre acesta și care este recunoscut în toate țările. Lucrăm cu implanturile Dentium Superline III.

Plata în rate
La Plusdent, poți plăti în 12 rate lunare fără dobândă prin intermediul partenerilor nostri: Banca Transilvania .Va asteptam in clinica noastra sa gasim impreuna cea mai buna solutie de finantare.

Rezerva acum

Cel mai bun pret

 La pachetul de Implant Dentar Dentium!

Cel mai bun pret la pachetul de implant dentar Dentium